Nazad

Garde: PSŽ je već šampion

Izvor: B92 - Svetski sport - Subota 15.12.2012 - 10:37

Trener Liona Remi Garde rekao je da se unapred zna da će PSŽ ove sezone postati šampion Francuske.

Garde: PSŽ je već šampion

Izjava Gardea stiže pred utakmicu dve prvoplasirane ekipe, Lion ima tri boda prednosti u odnosu na Parižane.

"Utakmica je važna, ali ne i ključna u borbi za titulu i nećemo morati da donsimo zaključke posle meča. Svi znamo ko će na kraju biti prvak, a mi spadamo medju one koji će pokušati da im otežaju posao što je više moguće", rekao je Garde.

Tim Karla Anćelotija u dobroj formi dočekuje derbi 18. kola, pošto je poslednja dva meča, protiv Evijana i Valensijena, dobio sa po 4:0. Sa druge strane, Lion neće moći da računa na povredjene Grenijea, Gurkufa i Lakazetea.

"Ne razmišljamo da se suprotstavimo PSŽ-u u borbi za titulu. Pribojavamo se Parižana. Bila bi uvreda za Anćelotija i sportskog direktora Leonarda, da se ne uplašimo ekipe koja na gostovanju pobedjuje sa 4:0", rekao je predsednik Liona Žan-Mišel Ola.

PSŽ nije bio prvak Francuske od 1994. godine, očekivalo se da prošle sezone konačno uzme titulu, ali ga je u tome sprečio Monpelje.

Lion i PSŽ sastaće se u nedelju od 20 časova na stadionu Park prinčeva u Parizu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: