Nazad

Gologrude HDZ-ovke hit Evropskog prvenstva

Izvor: Blic - Svetski sport - Utorak 12.06.2012 - 15:55

Internetom se brzo prenela slika sa Evropskog prvenstva na kojoj su dve Hrvatice odlučile da pokažu svoje "adute", ako se uopšte tako mogu i nazvati gole grudi devojaka za koje su hrvatski mediji saznali da se radi o članicama HDZ-a iz Krapine.

Jelena i Viktorija su postale hit na internetu, a razlog za skidanje im je bila podrška reprezentaciji. Jelena radi u ministarstvu kulture, dok je Viktorija potpredsednica mladih u HDZ-u za Krapinsko-zagorsku opštinu, iako Jelena tvrdi da joj drugarica više nije na toj funkciji.

 

Protiv Jelene koja radi u Ministarstvu kulture navodno će pokrenuti postupak zbog povrede ugleda tela u kojem radi.

 

"Kao što vidite, bilo je super. Navijanje, ludilo. Ne žalim ni zbog čega. Ne znam zbog čega se paniči i zbog čega me prozivaju. Nisam ubila čoveka nego se samo proveselila. Mislim da to nije nikakav problem. Ne žalim ni zbog jedne sekunde provedene gore. Meni je prvenstveno bitno kako je moja reprezentacija odigrala. Idemo da osvojimo EURO", rekla je Jelena za index.hr.

 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: