Nazad

Gvardiola najavio odlazak iz Mančester sitija po isteku ugovora

Izvor: Beta, OK Radio - Svetski sport - Četvrtak 26.08.2021 - 13:37

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola najavio je da će napustiti taj fudbalski klub 2023. godine, po isteku ugovora i rekao da se nada da će biti selektor reprezentacije Španije.

FOTO: Reuters
Gvardiola, koji je preuzeo Siti 2016. godine, planira da napravi pauzu posle sedam godina na klupi engleskog kluba, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).
 
"Posle sedam godina u ovom klubu, mislim da ću morati da prestanem. Napravići pauzu, da vidim šta smo uradili. Sledeća stanica biće reprezentacija, ako bude bilo moguće", rekao je 50-godišnji Gvardiola.
 
Gvardiola je to rekao tokom učešća na onlajn konferenciji koju je organizovala brazilska invensticiona kompanija, preneo je I-Es-Pi-En (ESPN).
 
"Želeo bih da treniram južnoamerički tim, da igram Kup Amerike, želim da doživim to iskustvo", dodao je španski trener.
 
Gvardiola je sa mnogo uspeha trenirao Barselonu i Bajern Minhen, kao i Siti, sa kojim je osvojio tri šampionske titule u Premijer ligi, FA kup i četiri uzastopna Liga kupa.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: