Nazad

Gvardiola plakao (VIDEO)

Izvor: Trojka - Svetski sport - Ponedeljak 07.05.2012 - 16:59

Pep Gvardiola imao je preksinoć veličanstven oproštaj na stadionu Kamp Nou, pred više od 90.000 gledalaca, koji su ovacijama ispratili trenera koji im je ispunio gotovo sve snove.

Oldazeći trener Barselone imao je veoma emotivan govor i nije krio suze.



- Ne znate koliko sam srećan čovek. Mnogo ćete mi nedostajati, ali sam siguran da ćete biti u dobrim rukama Tita Vilanove. Sada moram da odvežem moj sigurnosni pojas, a vi ostanite u sedištima. Čeka vas sjajna zabava. Život mi je priredio poklon. Tokom poslednje četiri godine bio sam blizu vas i igrača. To je privilegija. Nadam se da ste vi, navijači, uživali u nekim lepim momentima zajedno uz ekipu. Mi smo uvek osećali bliskost sa vama - rekao je Gvardiola posle gradskog derbija sa Espanjolom.

Kataloncima su do kraja sezone ostale još dve utakmice, a jedna od njih je u finalu Kupa kralja sa Atletik Bilbaom, pa će Gvardiola imati priliku da se sa još jednim trofejom oprosti od voljenog kluba u kome je proveo skoro dve decenije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: