Nazad

Gvardiola traži kuću u Italiji, uzbuna u Interu i Milanu

Izvor: Blic - Svetski sport - Sreda 15.08.2012 - 14:57

Trofejni španski trener Pep Gvardiola nadovno je angažovao agente za nekretnine, koji mu traže kuću u Italiji, javlja "Korijero delo Sport".

 Kako se navodi, elitni agenti za nekretnine traže kuću oblasti oko jezera Komo po Gvardiolinom nalogu, što je dalo znak milanskim klubovima da se aktiviraju.

 

Inter i Milan su bili uporni da dovedu Pepa čim je rekao "zbogom" Barseloni, ali je on odlučio da ode na jednogodišnji odmor od fudbala. Sada kada se raspituje za život na "čizmi", roso-neri i nero-azuri su spremni širom da mu otvore vrata kako bi preuzeo njihovo kormilo.

 

Gvardiola je sa Barselonom osvojio 14 trofeja, da bi na kraju sezone odlučio da napusti kormilo Katalonaca, od kada traju bezuspešni pokušaji mnogih klubova i reprezentacija da ga dovedu na svoju klupu.

 

 
 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: