Nazad

Hajde skini se ponovo!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Ponedeljak 18.06.2012 - 23:30

UEFA je kaznila Niklasa Bendtnera sa 100.000 evra i utakmicom suspenzije, zbog toga što je na gaćama reklamirao irsku kladionicu.

Niklas Bendtner je odličan igrač, ali od ranije znamo da je malo na svoju ruku.

Psiholozi Arsenala zaključili su da ovaj napadač ni u kojoj situaciji ne smatra da je kriv i da je u njemu problem, a posle smo čitali vesti i da je kao fudbaler Sanderlenda razbijao automobile parkirane u blizini stadiona Njukasla!?

EURO 2012 obeležio je golovima glavom u porazu Danske od Holandije (2:3), a proslavio ih je tako što je izreklamirao jednu irsku kladionicu na svom donjem vešu!?

UEFA je danas rekla šta misli o tome!

Bendtner će morati da plati 100.000 evra za ovu glupost ili bezobrazluk, kako god, a suspendovan je i sa prve naredne utakmice nacionalnog tima.

Danac je pokušao da se "opere" tako što je rekao da mu ove bokserice donose sreću i da nije u pitanju marketinški trik, iako je takav vid reklamiranja na evropskim prvenstvima striktno zabranjen. Alibi mu nije prošao... 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: