Nazad

Hej nokautirao Čisoru: Vitali, vide li ovo?!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Nedelja 15.07.2012 - 21:00

Dejvid Hej nokautom pobedio Derika Čisoru i pozvao na dvoboj Vitalija Klička.

  Dejvid Hej nokautirao je Derika Čisoru u bokserskom spektaklu održanom na stadionu Vest Hema u Londonu, pred oko 30 hiljada gledalaca. Dvoboj britanskih boksera završen je u petoj rundi.

Tri godine stariji Hej bio je bolji i do te pete runde, a onda je 28-godišnjeg protivnika prvi put poslao na patos. Čisora je "preživeo" sudijsko odbrojavanje, ustao i nastavio borbu, ali je Hej nedugo zatim "vezao" pet udraca i nokautirao ga.

Čisori je to bilo prvi put u karijeri da se našao na podu, a imao je prethodno 18 mečeva. Ni Vitali Kličko ga početkom godine nije oborio... Zato Hej jeste.

Dejvid Hej je bivši svetski šampion i posle pobede nad Čisorom izrazio je uverenje da može ponovo do trona. On je prošle godine izgubio od Vladimira Klička, a sada želi da se bori sa njegovim bratom, Vitalijem.

"Siguran sam da bih pobedio. Ali, ako je gledao šta sam uradio Čisori, morao bi da razmisli da li će mi izaći na crtu", poručio je Dejvid Hej.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: