Nazad

Herison: Imam šansu protiv Novaka

Izvor: Agencije - Svetski sport - Sreda 16.01.2013 - 10:43

Rajan Herison, naredni rival Novaka Đokovića na Australijan openu izjavio je da bi mogao da iznenadi najboljeg svetskog tenisera.

Rajan Herison

Srbin i mladi 20-godišnji Amerikanac do sada su se dva puta sastajali, a Đoković je oba meča dobio bez izgubljenog seta.

“Imaću priliku. Imam veliko samopouzdanje nakon rada koji sam uložio u pauzi između dve sezone. Ove godine se osećam drugačije, mentalno i fizički sam doveo sebe u poziciju da mislim da napredujem."

"Sa druge strane, znam da sam brži i jači nego što sam bio poslednji put kada sam igrao protiv njega (Vimbdlon prošle godine). Povrh svega, pokušaću da igram svoju igru, pokušaću da kontrolišem svoju stranu mreže i da ne dođem u situaciju da razmišljam o tome koliko je on dobar”, rekao je mladi Amerikanac.

Duel Đokovića i Herisona poslednji je na centralnoj Rod Lejver areni i počeće oko pola 11 ujutro po srednjoevropskom vremenu.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: