Nazad

HRVATSKA: Kako Mamiću ovo uspeva!?

Izvor: Mondo - Svetski sport - Subota 14.07.2012 - 20:18

Hrvatski mediji pišu da je prvi čovek Dinama Zdravko Mamić napravio još jedan dobar posao. Prodao je napadača Fatosa Bećiraja Hofenhajmu za četiri miliona evra.

Ako se pokaže tačna informacija hrvatskih medija o još jednom transferu sa Balkana u Bundesligu, onda će u napadačkoj liniji Hofenhajma glavni jezik biti sprsko-hrvatski ili kako god hoćete da zovete taj jezik, a poznat vam je!

Hofenhajm je ovog leta doveo mladog ofazivnog vezistu iz Rada Filipa Malbašića, a hrvatski mediji danas pišu da je prvi čovek Dinama Zdravko Mamić napravio još jedan dobar posao - navodno je dogovorio prodaju napadača Fatosa Bećiraja za četiri miliona evra.

Zvanične potvrde o ovom transferu još nema, ali se hrvatski mediji pozivaju na svoje izvore, kako u Dinamu, tako i u menadžerskim krugovima.

U slučaju da je ova informacija tačna, onda će Dinamo lepo zaraditi, s obzirom da je crnogorskog reprezentativca rođenog u Peći, platio pre dve godine 650.000 evra.

U 80-ak utakmica za Dinamo postigao je oko 30 golova, a prošle sezone bio je i najbolji strijelac hrvatske lige.

Hrvatski mediji podsećaju da je će to biti prva veća ili unosnija prodaja jednog igrača Dinama posle dve godine. Ali, Mamiću se mora odati priznanje za mnoge ranije transfere.

Inače, u Hofenhajmu već igraju Hrvat Boris Vukčević i reprezentativac BiH Sejad Salihović. Obojica su vezisti.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: