Nazad

I britanski Bi-Bi-Si pisao o dečijoj graji u Humskoj

Izvor: Sportski žurnal, OK Radio - Svetski sport - Subota 21.09.2019 - 13:24

Lepa slika sa stadiona Partizana otišla je u svet posle duela protiv Moldea, tako je bilo i proteklog četvrtka kad su crno-beli igrali meč prvog kola Lige Evrope sa Az Alkmarom

Pohvale za dečicu FOTO: Printscreen
Posle španske "Marke" i brojnih drugih svetskih medija o dešavanjima na stadionu Partizana pisao je i ugledni Bi-Bi-Si, pod naslovom "Partizan bodrilo 22.000 dece posle kazne za rasizam".
 
Na svom sajtu Bi-Bi-Si je između ostalog napisao:
 
"Nije to bila obična noć evropskog fudbala za Partizan u četvrtak, umesto očekivane domaćinske atmosfere, klub je bodrilo 22.000 bučne dece."
 
Uz pohvale za dečicu, uz napomenu da su po pravilima UEFA ona morala biti starosti ispod 14 godina, čuveni britanski medij je na nekoliko citirao i portparola beogardskog kluba Biljanu Obradović, koja je pojasnila zašto je protiv Alkmara bilo daleko više dece nego u duelu protiv Moldea.
 
- Protiv Moldea smo imali samo nekoliko dana da se organizujemo. Ovoga puta pozvali smo decu iz svih škola fudbala u Srbiji da dođu da nas podrže, kao i školsku decu iz Beograda.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: