Nazad

Ibra je "devetka", sutra stiže Verati!

Izvor: Sportske - Svetski sport - Ponedeljak 16.07.2012 - 12:58

Transfer Zlatana Ibrahimovića je pitanje sata, traži "devetku". PSŽ će sutra za 15 miliona evra dovesti Veratija, demantovali da će ga proslediti Milanu kao deo sporazuma za Šveđanina i Tijaga Silvu...

  Jutros je Leonardo potvrdio da su razgovori nastavljeni, mada Mino Rajola nije u Parizu. Ugovoraju se poslednji detalji, prema nekim informacijama u dogovor su uključeni bonusi čime bi Ibra mogao da dođe do sume od 14 miliona evra po sezoni.

On nema problem sa igranjem u Francuskoj, kaže njegov menadžer i demantuje tvrdnje italijanskih medija da se Šveđaninu ne dopada odlazak u Ligu 1.

U svakom slučaju transfer je pitanje sata, a tu se neće završiti kupovina katarskih šeika.

Ibrahimović je dolazak uslovio i "devetkom" na dresu koja je vlasništvo Oroa, niko ne sumnja da će taj zahtev biti ispunjen. Inače, on je u Milanu želeo "desetku" i bilo je planirano da ove sezone ponese taj broj, koji je čak prodavan u klupskom šopu.

Za sutra je najavljen dolazak super talentovanog Marka Veratija. PSŽ će Peskari platiti 11 miliona evra odmah i eventualno još četiri na ime bonusa.

Iz Pariza su demantovali da će mladi fudbaler biti prosleđen Milanu i da je to deo sporazuma za Ibrahimovića i Tijaga Silvu.

On ostaje u Parizu, probaće da se nametne, a i ako bude išao na pozajmicu, to neće biti Italija.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: