Nazad

Ibrahimović ide u Napoli? De Laurentis: Za nekoliko meseci...

Izvor: Sportski žurnal, OK Radio - Svetski sport - Četvrtak 24.10.2019 - 13:25

Švedski golgeter Zlatan Ibrahimović mogao bi da se vrati u Italiju i uskoro potpiše za Napoli, izjavio je predsednik kluba iz Napulja Aurelio De Laurentis

Zlatan bi voleo da pređe na jug Italije FOTO: EPA-EFE
Laurentis je reagovao na "udvaranje" 38-godišnjeg fudbalera i njegove reči da bi voleo da pređe na jug Italije, porukom da će sve biti poznato za nekoliko meseci kad Ibrahimović završi obaveze u Los Anđeles Galaksiju u MLS ligi.
 
De Laurentis i Ibrahimović već su se sastali u SAD, gde je bio u poseti prvi čovek Napolija.
 
"Ibrahimović je prijatelj. Sreo sam ga u Los Anđelesu u privatnoj režiji. Bili smo u istom hotelu. Pozvao sam ga na večeru sa njegovom porodicom i proveli smo divno vreme", rekao je De Laurentis za italijanski Skaj.
 
De Laurentis ne krije da mu je preneo da želi da ga vidi u dresu italijanskog kluba.
 
"Bilo je više od sugestija, sve je na njemu. Razgovaraćemo za nekoliko meseci", poručio je on.
 
Ibrahimovićevu karijeru obeležili su golovi u italijanskoj Seriji A dok je nastupao za Juventus, Inter i Milan, a bio je još član Malmea, Ajaksa, Barselone, PSŽ-a i Mančester Junajteda.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: