Nazad

Imperator tone sve dublje (VIDEO)

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Sreda 05.09.2012 - 00:17

Adrijano se nije pojavio na već prvom treningu Flamenga. Kasnije pronađen kako pije po favelama Rija

 Pre manje od mesec dana Adrijano se zahvaljivao Flamengu na tome što mu je pružio “poslednju šansu” da spasi utonulu fudbalsku karijeru. Međutim, koliko je ogrezao u poroke dokazao je već na prvom treningu u novom klubu. Na kome se nije pojavio.

 
Dan je, prema izveštajima brazilskih medija, proveo konzumirajući alkohol sa prijateljima u ozloglašenoj faveli Rio de Žaneira - Vili Kruzeiro.
 
Ljudi iz Flamenga verovatno su tek sada shvatili koliko su pogrešili što su mu poverovali kada je rekao da će, poput pravog profesionalca, učiniti sve ne bi li se vratio u staru formu i zauzeo mesto u reprezentaciji za Svetsko prvenstvo koje će se za dve godine održati baš u Brazilu.
 
Klub iz Rija je napravio poseban trening program koji je 30-godišnjem, nažalost možemo već da kažemo bivšem fudbaleru, trebalo da pomogne da se vrati u formu. Avaj, Imperator je ponovo razočarao. Kao što je ne tako davno učinio u Romi, pa i u Korintijansu.
 
A kakav je to nekad igrač bio…

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: