Nazad

Insov naslednik u Junajtedu?

Izvor: B92 - Svetski sport - Petak 05.10.2012 - 10:35

Portugalac Nani bi već u januaru mogao da napusti Mančester junajtda, a Ser Aleks Ferguson je izgleda već našao zamenu za njega.

ilustracija


U pitanju je mladi Tomas Ins, 20-godišnji sin legendarnog engleskog reprezentativca Pola, koji nastupa za drugoligaša Blekpul.

Mladi Ins navodno već pregovara sa "crvenim đavolima", a menadžer Blekbula Ian Holovej naveo je da potencijalni transfer neće biti manje od 10 miliona funti.

"Ne mogu da zadržim naše igrače, ali nastojim onda da ih prodam Arsenalu ili Junajtedu. Ako ga kupi bilo koji od tih klubova, on odmah može u reprezentaciju", rekao je menadžer tima sa obala Irskog mora.

Ins bi na "Old Traford" verovatno stigao kao zamena za Nanija koji sve češće greje klupu, jer Ferguson ne pristaje da mu poveća platu za dodatnih 40.000 funti nedeljno.

Sa druge strane, Juventus je zainteresovan da ga dovede za 12 milion evra.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: