Nazad

Inter: "Zašto smo špijunirali Vijerija?"

Izvor: Sportske - Svetski sport - Sreda 05.09.2012 - 00:41

Pravni zastupnici Intera objasnili su razloge zbog kojih je Kristijan Vijeri bio pod prismotrom dok je nastupao za taj klub nakon odluke suda da bivšem napadaču bude isplaćeno milion evra odštete.

 Sud je odlučio da Inter nije imao osnova da unajmljuje privatne detektive i stavlja prislušne uređaje u telefon Boba Vijerija pa je klubu naloženo da isplati bivšem igraču milion evra odštete.

 
Bobo je tražio 20 miliona a nakon jučerašnje presude na civilnom sudu najavio je tužbu na sportskom.
 
Advokati Intera nisu zadovoljni odlukom suda i planiraju žalbu zbog toga što ne vide razlog za kažnjavanje kluba jer Vijeriju nije narušen ugled niti karijera onim što je učinjeno.
 
"Pomalo smo iznenađeni odlukom civilnog suda i planiramo žalbu. Agencija za praćenje angažovana je samo zbog toga što je klub želeo da ima uvid u to da li je Kristijan Vijeri kršio principe unutrašnjih pravila koja vladaju u Interu. Njemu time nije urušen ugled niti igračka karijera" konstatovali su pravni zastupnici kluba iz Milana.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: