Nazad

Irski navijač pronađen u reci?

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 20.06.2012 - 15:06

Poljska policija pronašla telo u reci u mestu Bidgošč i veruje da je reč o irskom navijaču koji je nestao pre nekoliko dana.

Specijalna policijska jedinica pronašla je telo jednog mladića u reci Brda, na severu Poljske, za koje veruje da je 21-godišnji navijač irske fudbalske reprezentacije Džejms Nolan, čiji je nestanak prijavljen u nedelju.

Pronađena su i dokumenta koja navode na zaključak da je reč o Nolanu. Ipak, čekaju se još neki podaci kako bi se potvrdio identitet, a prvi izveštaji govore da je reč o samoubistvu.

Džejms Nolan iz Blesingtona nestao je u nedelju rano ujutru u gradu Bidgošču, 130 kilometara severoistočno od Poznanja. On je prethodno sa desetak prijatelja gledao utakmice u navijačkoj zoni i tada je poslednji put viđen.

Portparolka policije Monika Člebic potvrdila je da je u četvrtak ujutro pronađeno telo u kanalu koji prolazi kroz grad Bidgošč. Tu je poslednji put Nolan viđen.

U policiji su rekli da se ništa slično nikada nije dogodilo u tom mirnom gradiću u Poljskoj.

Policija je uverena da Nolan nije napustio Poljsku i da nije odlazio daleko od Bidgošča, jer je njegov pasoš bio u hotelu. Takođe, ni kreditna kartica, koja je pronađena, nie korišćena od njegovog nestanka. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: