Nazad

Janko uspešan, Viktor predao

Izvor: B92 - Svetski sport - Četvrtak 04.10.2012 - 10:43

Srpski teniseri imali su polovičan uspeh u osmini finala ATP turnira u Tokiju.

Janko Tipsarević

Janko Tipsarević se bez problema plasirao u četvrtfinale pobedom nad Markom Kjudinelijem iz Švajcarske sa 6:4, 6:2, za manje od dva sata igre.

On će u sledećoj rundi igrati protiv Kanađanina Miloša Raonića kojem je Viktor Troicki predao meč pri vođstvu Podgoričanina sa 3:0.

Janko je u svom meču ponovo pokazao odličnu formu, siguran servis i dobru koncentraciju u ključnim momentima. Bez problema je osvajao poene na svoj servis, dok je maratonske gemove na Kjudinelijev dobijao i pored čestih preokreta. Prvi set rešio je brejkom u trećem gemu, a do kraja seta je propustio još četiri brejk šanse.

U drugom setu je bio još ubedljiviji. Ponovo je oduzeo servis rivala na trećem, a potom i u petom gemu, te je rutinski meč priveo kraju, mada je Kjudineli imao priliku da produži meč propustivši tri brejk lopte na 5:2 za Janka.

U četvrtfinale plasirao se i Čeh Tomaš Berdih koji je sa 6:3, 7:5 savladao Alehandra Falju iz Kolumbije. Ranije je plasman među osam najboljih izborio Britanac Endi Mari, a rival će mu biti Švajcarac Stanislas Vavrinka.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: