Nazad

Juve i Inter trampe Krasića i Pacinija?

Izvor: Mondo - Svetski sport - Četvrtak 12.07.2012 - 13:08

Nova epizoda u nagađanju italijanskih medija gde će otići Miloš Krasić.

U sagi koja traje godinu dana, od kada je Antonio Konte preuzeo Juventus, traje licitacija oko toga gde će otići Krasić, koji se nalazi u nemilosti aktuelnog trenera. Teško je uopšte zapamtiti koji su sve klubovi bili pominjani, a poslednji u nizu je - Inter.

Navodno, dva trofejna italijanska kluba i velika rivala na terenu, Juve i Inter, nameravaju da sklope NBA trejd u kojem bi Krasić otišao u Milano, a Pacini u Torino.

Njihove cene na tržištu otprilike su slične i kreću se oko deset miliona evra, s tim da Pacini mnogo više zarađuje u Interu i verovatno bi morao da se suoči sa skromnijim uslovima ukoliko odluči da pređe u Juventus, koji ga je hteo još u vreme kada je Paco igrao za Sampdoriju.

U sezoni 2010/11, prvoj od dolaska iz CSKA Moskve za 16 miliona evra, Krasić je odigrao 41 utakmicu za Juventus i postigoa devet golova, uz veliki broj asistencija. Ipak, mimo očekivanja, dolaskom Kontea pao je u drugi plan i za celu sezonu 2011/12 odigrao svega devet mečeva za "Staru damu", uglavnom ulazeći sa klupe, uz jedan postignut gol. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: