Nazad

Juve preko Milana do 1/2 finala

Izvor: B92 - Svetski sport - Četvrtak 10.01.2013 - 15:27

Fudbaleri Juventusa plasirali su se u polufinale Kupa Italije nakon što su eliminisali velikog rivala Milan sa 2:1 posle produžetaka.

Juve preko Milana do 1/2 finala

Milan je poveo preko Stefana El Šaravija u šestom minutu, da bi već u 12. izjednačio Sebastijan Đovinko. Pobedu Juventusu doneo je Mirko Vučinić u 95.

Juventus će u polufinalu igrati protiv Lacija (30. januar) koji je eliminisao Kataniju. Preostala dva polufinalna tima biće poznata nakon duela Intera i Bolonje (15. januar), te Rome i Fiorentine (16. januar).

U regularnih 90. minuta u Torinu bilo je 1:1, Milan je poveo preko Stefana El Šaravija u šestom minutu posle sjajne akcije "rosonera" po levoj strani, da bi Sebastijan Đovinko izjednačio već u 12. minutu sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca.

U nastavku meča oba tima su pretila, Juve je bio za nijansu opasniji zahvaljujući upravo Đovinku, da bi pobedu "staroj dami" doneo sjajni Mirko Vučinić posle polukontre i dodavanja De Ćeljea u petom minutu prvog produžetka.


Juventus vs Milan 2:1 GOALS HIGHLIGHTS by UCL2410

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: