Nazad

Kakav derbi u Turskoj: Bešiktaš – Galatasaraj 3:3 (VIDEO)

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Ponedeljak 27.08.2012 - 00:52

Šampion na Inonu izvukao bod golom iz penala u 86. minutu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veliki derbi turskog prvenstva između Bešiktaša i Galatasaraja, nakon brojnih preokreta završen je rezultatom 3:3.

 
Znatno zadovoljniji ostvarenim rezultatom mogu biti gostujući fudbaleri, koji su na ovom meču tri puta jurili rezultat i na kraju sa bele tačke došli do boda na jednom od najtežih gostivanja u ligi.
 
Sve je počelo autogolom Mela u 8. minutu. Elmander je 12 minuta kasnije doneo svojoj ekipi izjednačenje, ali je u 43. minutu Bešiktaš preko Hološka ponovo došao u vođstvo.
 
Taman kada je izgledalo da će se prvi deo meča na Inonu završiti vođstvim domaćih na scenu je stupio Umut Bulut i ponovo vratio svoj tim u igru.
 
Odličnom Filipu Hološkom bilo je potrebno samo šest minuta igre u drugom poluvremenu da ponovo dovede svoj tim u vođstvo, ali ni to nije bilo dovoljno da ekipa Sameta Ajbabe osvoji sva tri boda, pošto je bod gostima doneo Selčuk Inan iz jedanaesterca u 86. minutu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: