Nazad

Kako se voli klub..

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 08.08.2012 - 13:52

Glazgov Rendžers i u četvrtoj ligi ima armiju navijača. Posrnulog velikana u meču protiv trećeligaša pratilo 38 hiljada gledalaca!

  Glazgov Rendžers je zbog finansijskih problema, ogromnog duga, proglasio stečaj, pa je najpoznatiji škotski klub morao da se preseli u četvrti rang takmičenja.

Međutim, navijači ostaju verni višestrukom prvaku Škotske. U prvom kolu Liga kupa, u kojem je Galzgov deklasirao trećeligaša Ist fajv (4:0) na tribinama stadiona Ajbroks je bilo 38 hiljada navijača! 

Trka za ulaznicama je počela danima pre utakmice, početak meča je kasnio 15 minuta jer mnogi gledaoci nisu stigli da zauzmu svoja mesta na tribinama. 

Zbog velike potražnje za sezonskim kartama rok za prodaju je morao da bude produžen. Podrška Glazgov Rendžersu neće manjkati ni na gostovanjima, još početkom sedmice rasprodate su sve ulaznice za subotnji meč protiv Peterhida u Balmuru.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: