Nazad

Kaniđa opet na crti!

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Petak 22.06.2012 - 22:53

Engleski devetoligaš Vembli dao svima domaći zadatak na temu prelaznog roka...

Dok veliki evropski klubovi jure pojačanja, a siromašniji tvrde pazar oko svojih najboljih igrača, jedan engleski devetoligaš je dao domaći zadatak po pitanju prelaznog roka! Pazite sad, ovo nije šala...

Fudbalski klub Vembli iz Londona, član engleske Kombajnd Kauntis lige (9. po rangu), u petak je ozvaničio i promovisao dolazak šestorice fudbalera koji u Engleskoj, Argentini i SAD imaju status legendi - Dejvid Simen, Rej Parlor, Martin Kion, Grejem le So, Klaudio Kaniđa i Brajan Mekbrajd! Menadžer Vemblija je nekadašnji selektor Engleske Teri Venejbls, ali to je već bajata vest, pošto je ugovor potpisao još krajem marta.

Naravno, nas je najviše obradovao povratak na teren čuvenog Klaudija (Ko)Kaniđe. Okončao je karijeru u Kataru 2004, ali je po slikama sa promocije itekako ostao u formi. U pitanju je kultni fudbaler čija popularnost prevazilazi okvire sporta, a osim po vrhunskom fudbalskom umeću još više je upamćen po izjavi:

"Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman".

Fudbalski klub Vembli je dobio sponzortsvo 'Badvajzera', a tokom sledeće sezone u 9. engleskoj ligi pratiće ga kamere američke medijske kuće ESPN. Od ovog materijala potom će biti napravljen dokumentarni serijal. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: