Nazad

Kapelo već zasukao rukave

Izvor: Mondo - Svetski sport - Nedelja 22.07.2012 - 18:57

Novi selektor "zbornaje" gledao meč CSKA-Rostov. U sredu potpisivanje ugovora.

  Start ruskog nacionalnog šampionata pratio je i Fabio Kapelo, novi selektor reprezentacije Rusije. Italijanski stručnjak koji, prema pisanju ruskih medija u sredu, treba da ozvaniči saradnju sa domaćom fudbalskom federacijom, zadovoljan je napustio Arenu Himki.

"Utakmica je bila odlična, šteta što nije bilo još pogodaka. CSKA je kvaliteniji tim, to se moglo videti ali i Rostov je prikazao dobru igru, pogotovo u defanzivi", rekao je italijanski stručnjak koji će gledati i današnje odmeravanje snaga šampiona Zenita i Amkara, potvrdio je Nikita Simonijan, prvi čovek FSR.

Kapelo je osim potencijalnih ruskih reprezentativaca video na delu u srpskog internacionalca Zorana Tošića koji je asistirao Dumbiji za pogodak kojim je CSKA pobedio Rostov (1:0).

Inače, Kapelo će biti treći uzastopni strani trener na klupi Rusije, pre njega je "baćuške" vodio Dik Advokat a pre Advokata kormilar je bip Gus Hidink.

Italijan će zarađivati deset miliona evra godišnje, a ugovor će mu trajati do Svetskog prvenstva 2014, uz mogućnost produžetka saradnje.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: