Nazad

Kiša zaustavila nalet naših

Izvor: B92 - Svetski sport - Sreda 05.09.2012 - 09:09

Deveti dan US opena u potpunosti je obeležila kiša, a posle četvrtog prekida organizatori su rešili da okončaju mučenje i da obustave program za utorak.

Novak Đoković

Novak Đoković je u trenutku prekida vodio sa 2:0 u prvom setu protiv Stanislasa Vavrinke, dok je Janko Tipsarević imao prednost od 5:2 nad Filipom Kolšrajberom, uz izjednačenje na servis Nemca. U sredu bi na teren trebalo da izađe i Ana Ivanović, koja od jedan ujutru igra sa Serenom Vilijams.

Dva meča u singlu nekako su se dokotrljali do kraja – u duelu četvrte runde David Ferer pobedio je Rišara Gaskea, a Viktorija Azarenka bila je bolja od Samante Stosur.

Osim okršaja Đoković – Vavrinka i Tipsarević – Kolšrajber, prekinuti su i mečevi Del Potro – Rodik (6:6 u prvom setu, 1-0 za Amerikanca u taj brejku), Bartoli – Šarapova (4:0 za Francuskinju).

A utiske iz Njujorka prenosi nam izveštač B92 Nikola Olić u svom blogu.

Ubrzo posle odluke da se okončaju mečevi u utorak, organizatori su saopštili program za sredu. Naravno, ukoliko ne bude kiše, a već se zna da postoji priličan rizik da ona pada.

Ana Ivanović u sredu će imati trenutno verovatno najteži zadatak u ženskom tenisu - da savlada Serenu Vilijams, od koje je izgubila sva tri mečabez dobijenog seta i koja je osvojila Vimbldon i Olimpijske igre.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: