Nazad

Klop: Na startu kao deca, posle smo se uozbiljili

Izvor: N1 info, OK Radio - Svetski sport - Nedelja 03.11.2019 - 12:44

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da se divno osećao posle odlučujućeg pogotka Sadioa Manea za pobedu nad Aston Vilom u Birmingemu 2:1 u 11. kolu Premijer lige.

Liverpul je prvi sa 31 bodom FOTO: AP
Golom Trezegea Crveni su gubili, ali su preokrenuli pogocima Robertsona u 87. i Manea u 94. minutu.
 
“Sami smo sebi zakomplikovali posao na startu, nismo igrali kako treba, već više kao deca, zabavljali smo se“, rekao je Klop uz prigodan gest, “Izgledali smo dobro, ali nije mi se to dopalo, nije mi se dopao govor tela u prvom poluvremenu – bili smo obični igrači, a ne ratnici. Vila je bila spremna za poštenu tuču, pravu bitku, da se brane i da nađu prostor za kontre“.
 
Nastavio je potom nemački stručnjak da analizira utakmicu.
 
“Primili smo gol i onda su stvari postale ozbiljnije, nekada je potrebno da dobiješ takav udarac. U drugom poluvremenu smo od starta bili pravi, mnogo agresivniji. Samo je jedan tim zaslužio pobedu, ali mogu da zamislim kako se u Vili osećaju, sigurno osećaju da su zaslužili nešto“.
 
Strelac odlučujućeg pogotka rekao je da je meč u Birmingemu bio najteži u sezonu, a Klop je posebno pohvalio Senegalca uprkos tome što su mu domaći navijači zviždali zbog navodnog simuliranja.
 
“Kada pogledate snimak, nisam bap siguran da je simuliranje, bilo je kontakta. Posle njegovog gola osetio sam najbolju moguću emociju u fudbalu“, zaključio je Klop.
 
Liverpul je prvi sa 31 bodom, šest više od Mančester sitija kojeg dočekuje narednog vikenda.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: