Nazad

Klop o povredama Salaha i van Dajka

Izvor: OK Radio, agencije - Svetski sport - Nedelja 15.05.2022 - 09:23

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da će Mohamed Salah i Virdžil Van Dajk biti dobro, posle povreda koje su zadobili u utakmici sa Čelsijem u finalu FA kupa.

FOTO: EPA-EFE

Liverpul je u nedelju osvojio FA kup, pošto je posle jedanaesteraca pobedio Čelsi sa 6:5.

Salah je u drugom poluvremenu napustio teren zbog povrede prepone, a Van Dajk je izašao iz igre na kraju regularnog dela meča.

Utakmica je posle regularnog dela i produžetaka završena nerešeno 0:0.

"Razgovarao sam sa obojicom posle utakmice i obojica su dobro. Sve što znamo je da nije ništa veliko, ali naredna utakmica je u utorak. Mislim da će obojica biti dobro", rekao je Klop, preneo je Skaj.

Van Dajk je bio dobro raspoložen posle utakmice, igrao je i skakao, a pobedu je slavio i Salah.

Liverpul je osvojio dva trofeja ove sezone i bori se za još dva - titulu u Premijer ligi i u Ligi šampiona.

U prvenstvu ostale su utakmice protiv Sautemptona (utorak) na gostovanju i Vulverhemptona na Enfildu 22. maja. Finale Lige šampiona protiv Real Madrida igra se 28. maja u Parizu.

Salah je ove sezone postigao 30 golova za Liverpul u svim takmičenjima, a pregovara sa upravom o nastavku saradnje, pošto mu ugovor ističe 2023. godine.

Dva kola pre kraja Premijer lige Liverpul ima 86 bodova, tri manje od vodećeg Mančester sitija.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: