Nazad

KONAČNO: Modrić u Realu, cena 35 miliona evra!

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Ponedeljak 27.08.2012 - 11:23

Totenhem popustio i prodao Hrvata koji će sa Madriđanima potpisati petogodišnji ugovor

 Napokon se završila i ta saga: hrvatski plejmejker Luka Modrić je posle višemesečnih natezanja Totenhema i Real Madrida prešao u redove španskog giganta. Predsednik Totenhem Danijel Levi je na kraju popustio i prodao Modrića za 35 miliona evra, što je 7 miliona manje nego što je tražio tokom pregovora. Ipak, Totenhem bi tih sedam miliona mogao da dobije kroz razne bonuse, ukoliko Modrić sa uspehom bude igrao za Real.

 
Hrvat je već doputovao u Madrid gde će odraditi lekarske preglčede i danas u 13.00 časova će i zvanično biti promovisan u novog fudbalera Kraljevskog kluba. Sve je to potvrdio i Real.
“Real Madrid i Totenhem su postigli sporazum o transferu igrača Luke Modrića, koji za Real potpisuje ugovor na pet godina. Oba kluba potpisala su sporazum o saradnji", piše na zvaničnojmn internet stranici Reala.
 
Modrić dolazi u teškom trenutku za Real koji nije trijumfovao u poslednja tri meča i očekuje ih revanš Superkupa Španije protiv Barselone. Ipak, malo je verovatno da će moći odmah da im pomogne jer u Madrid dolazi potpuno nespreman. On nije trenirao sa prvim timom Toptenhema i bio je udaljen iz ekipe zbog želje da pređe u Madrid.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: