Nazad

Konte: Ne znam da li ću voditi Inter naredne sezone

Izvor: Nova TV, OK Radio - Svetski sport - Subota 22.08.2020 - 12:37

Antonio Konte, trener fudbalera Intera, posle poraza u finalu Lige Evrope od Sevilje (3:2) najavio je mogućnost da napusti kormilo "nero-azura".

Konte razočaran posle poraza u dramatičnom susretu u Kelnu FOTO: AP
Italijanski stručnjak je bio jako razočaran posle poraza u dramatičnom susretu u Kelnu koji je rešen autogolom Romelua Lukakua u 74. minutu.
 
“Imaćemo sastanak sledeće nedelje i odlučićemo o mojoj budućnosti. Nisam siguran da ću biti menadžer Intera sledeće sezone, zajedno ćemo odlučiti. Inter će planirati budućnost sa ili bez mene”, rekao je Konte za “Skaj Sport” Italija.
 
O njegovoj budućnosti se prilično spekuliše još od završetka takmičenja u Seriji A.
 
“Mislim da nije prepoznat trud i učinak mojih igrača, kao ni moj rad. Dobili smo jako malo protekcije od strane kluba, apsolutno ništa. Ne volim kada su ljudi tu samo kad je dobro, moraju da budu tu i u dobrim i u lošim vremenima, a u Interu nije tako i žao mi je što to moram da kažem. Moramo da rastemo i napredujemo na svim poljima, uključujući tu i teren, veliki klubovi bi trebalo da više zaštite svoje igrače”, smatra Konte.
 
Predsednik Intera Stiven Žang je malo toga otkrio po završetku susreta u Kelnu.
 
“On i njegovi saradnici, zajedno sa igračima i ostalim članovima kluba, rade sjajan posao. Sada će se svi odmoriti, zaslužili su, posle toga ćemo planirati šta i kako dalje”, rekao je prvi čovek italijanskog kluba.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: