Nazad

Korona desetkovala nekadašnjeg prvaka Evrope: Otpušteni svi zaposleneni u klubu

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Svetski sport - Sreda 01.04.2020 - 12:40

Košarkaški klub Cibona, aktuelni šampion Hrvatske, učesnik ABA lige i nekadašnji dvostruki prvak Evrope, odkučio je da otpusti sve ljude iz radne zajednice, kao i kompletan stručni štab na čelu sa glavnim trenerom Ivanom Velićem

Cibona ostala bez para FOTO: ABA liga
Košarkaški klub Cibona zbog nedostatka finansijskih sredstava otpustio je sve zaposlene u klubu, uključujući trenera ekipe Ivana Velića.
 
Kako prenosi hrvatski portal Index.hr, nekadašnji dvostruki šampion Evrope i aktuelni prvak Hrvatske odlučio se na radikalan potez, pa je bio primoran da otpusti sve ljude iz radne zajednice.
 
Kako navodii “tportal”, kriza zbog pandemije korona virusa uzdrmala klub, jer nema novca za isplatu plata zaposlenima, pa su otkaze dobili, osim kuvarica, fizioterapeuta i sekretarica i prvi trener ekipe Ivan Velić i njegovi pomoćnici među kojima je i Bariša Krasić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: