Nazad

Korona u Zvezdi vest i u svetskim medijima

Izvor: Nova TV, OK Radio - Svetski sport - Ponedeljak 22.06.2020 - 13:48

Svetske novinske agencije izvestile su danas o pozitivnim slučajevima na koronavirus u Fudbalskom klubu Crvena zvezda.

Pet fudbalera pozitivno na koronavirus FOTO: D. Ristić/OK Radio
Crvena zvezda je saopštila da je pet fudbalera pozitivno na koronavirus.
 
Američka agencija AP je navela da su utakmice između Crvene zvezde i Partizana, kao i crveno-belih sa Proleterom, na kojima je bilo po 20 hiljada ljudi, izazvale velike kritike javnosti.
 
“Obe utakmice su izazvale kritike u javnosti jer Srbija dnevno beleži na desetine novih slučajeva zaraženih korona virusom”, piše AP.
 
Američka agencija je objavila saopštenje Crvene zvezde da je pet fudbalera zaraženo koronavirusom i da nisu bili na utakmici sa Proleterom u subotu na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu.
 
Agencija Frans pres je prenela da je broj zaraženih u Crvenoj zvezdi objavljen 12 dana posle “večitog derbija”, koji je ocenio kao “presedan u Evropi”.
 
Frans pres piše da je na beogradskom derbiju bilo oko 16.000 ljudi, što je u tom trenutku bilo najveće okupljanje u Evropi posle početka ublažavanja mera zbog pandemije korona virusa.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: