Nazad

KRAJ ERE: Uli Henes odlazi iz Bajerna posle 40 godina

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Svetski sport - Sreda 24.07.2019 - 13:10

Nemački dnevnik „Bild“ ukazuje da prvi čovek minhenskog velikana namerava da saopšti da neće do kraja mandata, koji ističe 2022, ostati na mestu predsednika Nadzornog odbora

Iz Bajerna nije bilo komentara FOTO: EPA
Predsednik fudbalskog kluba Bajern Uli Henes planira da na godišnjoj skupštini u novembru više ne učestvuje u izboru za čelnika trofejnog kluba.
 
Nemački dnevnik „Bild“ ukazuje da Henes namerava i da saopšti da neće do kraja mandata, koji ističe 2022, ostati na mestu predsednika Nadzornog odbora, već da namerava ranije da napusti tu funkciju.
 
Henes je na proleće najavio da će krajem sezone odlučiti da li će ostati aktivan u klubu, koji je ove sezone osvojio duplu krunu.
 
Henes do sada nije davao nikakve intervjue, ali „Bild“ tvrdi da je jasno da napušta upravljanje klubom posle 40 godina, tokom kojih je Bajern u dva navrata osvojio Ligu šampiona.
 
„Mister FC Bajern“, prema pisanju lista, napušta klub i zbog kritike na njegov račun na prošlom zasedanju članova.
 
Iz Bajerna nije bilo komentara na medijski izveštaj.
 
Henes namerava da svog zamenika i bivšeg šefa Adidasa Herberta Hajnera predloži za novog predsednika kluba i predsednika Nadzornog odbora.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: