Nazad

Kraj sage: I Ibrahimović u Parizu

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 18.07.2012 - 08:54

"Potvrđujem da smo postigli dogovor sa Zlatanom i da će u sredu proći lekarske preglede", rekao sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo.

  Milan je i definitivno ostao i bez najboljeg napadača - Zlatana Ibrahimovića (31 godina, 195 cm).

Najava vlasnika "roso-nera" Silvija Berluskonija da će posle Tijaga Silve stadion San Siro napustiti i švedski reprezentativac dobila je zvaničnu potvrdu u utorak popodne:

Zlatan Ibrahimović dogovorio je uslove saradnje sa vlasnicima Pari Sen Žermena i godišnje će zarađivati 13 miliona evra. Parižani će ga učiniti drugim najplaćenijim igračem na svetu, posle Kristijana Ronalda. 

Okončanje pregovora potvrdio je i sportski direktor PSŽ-a, Leonardo.

"Čast mi je da potvrdim informaciju da smo postigli dogovor sa Zlatanom Ibrahimovićem i da će u sredu proći lekarske preglede i potpisati ugovor".

Šveđanin je plaćen Milanu 23 miliona evra, a prema novom ugovoru dnevno će zarađivati 35.000!

Podsetimo da je igrao u Malmeu, Ajaksu, Juventusu, Interu, Barseloni i Milanu. Crveno-crni dres obukao je 29. avgusta 2010. godine i u njemu postigao 56 golova na 87 mečeva. 

Minula sezona ostaće upamćena kao prva u kojoj nije osvojio titulu šampiona posle osam godina!

PSŽ je prošlu sezonu završio na drugom mestu na tabeli francuske lige, iza Monpeljea.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: