Nazad

Kralj Džejms pregazio Nikse

Izvor: B92 - Svetski sport - Nedelja 29.04.2012 - 08:01

Košarkaši Majamija deklasirali su Njujork sa 100:67 u prvom kolu plej-ofa istočne konferencije u NBA ligi

 

Tim Erika Spoelstre duel je prelomio u finišu prvog poluvremena u kojem je dominirao Lebron Džejms.

 

Prvi favorit za MVP titulu ove sezone ubacio je 32 poena i tako pokrenuo neverovatnu seriju 32-2 kojojm je meč i odlučen. Džejms je 32 poena ubacio za samo 32 minuta pošto u poslednjoj deonici nije ni ulazio na parket. Dvejn Vejd dodao je 19, a Mario Čalmers imao je 11 poena i devet asistencija.

 

Niksi su igrali veoma slabo, previše su obraćali pažnju na ne baš najbolje sudije i na kraju su imali neverovatnih 27 izgubljenih lopti koje je Majami pretvorio u čak 38 poena. Na drugoj strani Džej Ar Smit je ubacio 17 poena, a Karmelo Entoni promašio je 12 od 15 šuteva. Na kraju je imao 11 poena i deset skokova.

 



I na drugom meču ovogodišnjeg plej-ofa došlo je do naizgled teže povrede, pošto je Iman Šampert u trećoj četvrtini kao i Derik Rouz povredio koleno. Drugi meč igra se u ponedeljak takođe na Floridi.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: