Nazad

Krasić demantuje Turke

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 25.07.2012 - 11:27

Srpski reprezentativac potvrdio da ne ide u Tursku, ali i da ne ostaje u Torinu.

  Ne prelazi u Fenerbahče, a u dogledno vreme znaće se koji klub i zemlja će biti novo odredište našeg reprezentativca, istako je Miloš Krasić a prenosi Sport.

Iskusni internacionalac je takođe potvrdio da neće istati u Juventusu, ali i da njegov menadžer radi na realizaciji novog transfera.

"Znaću vrlo brzo u koji klub ću da pređem. Izuzetno mi je stalo da što pre zaigram, jer je to bitno zbog poziva u reprezentaciju", istakao je Krasić da mu je želja da što pre obuče dres sa državnim grbom.

Krasić nije želeo ni da nagovesti gde bi mogao da nastavi karijeru.

"Sve je u rukama menadžera i Juventusa. Treniram punim kapacitetom i na lasti čekanja sam. Nadam se da će ubrzo sve biti rešeno". 

Na pitanje da li postoji šansa da ostane u Juventusu, Krasić je odgovorio:

"Nikako. Želim da igram, a u Juveu tu priliku neću da dobijem. U godinama sam kada mogu da pružim najviše i ne pada mi na pamet da gledma mečeve sa tribina. U pojedinim trenucima sam možda i poželeo da ostanem u Torinu, ali sada više ne. Izaći ću jači iz ovog pakla i budite sigurni da ću sukoro da budem na raspolaganju selektoru Mihajloviću", kategoričan je bio Krasić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: