Nazad

Krasić u Fenerbahčeu

Izvor: Mondo - Svetski sport - Petak 03.08.2012 - 14:07

Srpski reprezentativac potpisao četvorogodišnji ugovor, prema kome će, tvrde mediji, zarađivati 2,3 miliona evra po sezoni.

  Konačno, Miloš Krasić je napustio Juventus. Srpski reprezentativac nastaviće karijeru u Fenerbahčeu, objavljeno je na sajtu turskog kluba.

Krasić je dugo bio u nemilosti trenera "stare dame" Antonija Kontea i bilo je samo pitanje trenutka kada će uslediti rastanak. I, usledio je, posle dve godine saradnje.

Srpski fudbaler potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Fenerom.

Mediji tvrde da je istanbulski klub platio Juventusu sedam miliona evra za obeštećenje, a da će 27-godišnje krilo zarađivati 2,3 miliona evra po sezoni. 


Krasić je u Juventus došao 2010. iz CSKA za 15 miliona evra. Prethodno, stanovnik Moskve bio je šest godina. Karijeru je počeo u Vojvodini.

Za reprezentaciju je igrao 46 puta i dao tri gola.

U 21. veku od srpskih internacinalaca za Fener su igrali Miško Mirković, Nikola Lazetić, Zoran Mirković i Mateja Kežman.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: