Nazad

LŠ (plej-of): Nekoliko Srba na korak od elite

Izvor: Sportal - Svetski sport - Utorak 21.08.2012 - 13:55

Na korak od ulaska u grupnu fazu UEFA Lige šampiona nalazi se 20 evropskih ekipa, a mečevi će biti odigrani danas i u sredu.

 Program će otvoriti moskovski Spartak i Fenerbahče čiji je član nedavno postao Miloš Krasić. Reprezentativac Srbije će ponovo igrati u gradu u kojem se afirmisao, igrajući za CSKA. U nastavku večeri igraće Bazel i Kluž, Kopenhagen i Lil, Helsinborg i Seltik, kao Borusija Menhegladbah i kijevski Dinamo. 

 
Za sredu je zakazan i komšijski derbi, između Dinama iz Hrvatske i Maribora iz Slovenije. Istog dana snage će odmeriti i AEL i Anderleht za koji igra Milan Jovanović. Podsetimo, Kiprani su u utakmicama trećeg kola eliminisali prvaka Srbije, ekipu Partizana. Inače, glavni sudija u utakmici u Nikoziji biće Milorad Mažić.
 
Osim Krasića i Jovanovića, u poslednjem kolu kvalifikacija od srpskih fudbalera učestvovaće i Željko Brkić i Dušan Basta u Udinezeu, kao i Miloš Ninković u Dinamu iz Kijeva. Za Helsinborg, koji se sastaje sa Seltikom, igra Nikola Đurđić, a za Šmonu Dušan Matović. Boje BATE Borisova brani Marko Simić. 
 
Revanši su zakazani sledeće nedelje. 
 
Liga šampiona (plej-of), prve utakmice: 
 
Utorak:
 
Spartak Moskva - Fenerbahče (18:00)
Bazel - Kluž (20:45)
Kopenhagen - Lil (20:45)
Helsingborg - Seltik (20:45)
Borusija Menhengladbah - Dinamo Kijev (20:45)
 
Sreda:
 
Braga - Udineze (20:45)
Dinamo Zagreb - Maribor (20:45)
Malaga - Panatinaikos (20:45)
AEL - Anderleht (20:45)
BATE Borisov - Ironi Kirijat Šmona (20:45)

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: