Nazad

Mađari reagovali: ''Nataša ostaje kod nas!''

Izvor: Sportske - Svetski sport - Sreda 22.08.2012 - 13:34

I dok srpski mediji danas ''bruje'' o mogućem povratku Nataše Janić pod zastavu Srbije, iz Mađarske je vrlo brzo stigla reakcija kojom se ove spekulacije demantuju. Ipak, odluka je na Nataši...

Današnje informacije da će se trofejna kajakašica Nataša Janić uskoro ponovo vratiti u Srbiju i na narenim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru nastupati pod zastavom naše zemlje, odbacio je Natašin menadžer Gabor Čonka.

On je takve vesti nazvao tračevima, ali i dodao da se oni plasiraju ''sa nekim razlogom''...

''Kada je Nataša nakon finala trke na 200 metara stigla u cilj, iza nje se pojavio Divac, prišao joj je i čestitao za osvojenu bronzanu medalju. Čini mi se da je ovo nekom bilo sasvim dovoljno da pomisli da se radi o nečemu. Nataša nije ni pomislila na nešto slično'', izjavio je Čonka, a preneo mađarski sportski list ''Nemceti sport''.

Istim povodom reagovao je i kapiten kajakaške reprezentacije Mađarske Botond Štroc, koji ističe da ne bi bio srećan da se takav scenario obistini.

''Nemamo konkretnu informaciju da li su postigli dogovor, a ja kao kapiten ne bih bio srećan da nas Nataša kao 'vlasnik' šest olimpijskih medalja ostavi'', istakao je Štroc.

Pomenuti mađarski list navodi i da je Janićeva nosilac "Gerevič" stipendije, koje bi morala da se odrekne u slučaju povratka pod zastavu Srbije, a neizvesno je kako bi na takvu njenu odluku reagovali i sponzori. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: