Nazad

Majami uzeo Luisa, Grifin veran Klipersima

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 11.07.2012 - 14:10

Rašar Luis potpisao dvogodišnji ugovor sa šampionom NBA lige, a Blejk Grifin produžio vernost klubu iz Los Anđelesa do 2017.

 Iskusni krilni košarkaš Rašar Luis novo je pojačanje aktuelnog šampiona NBA lige Majamija, preneli su američki mediji.

Novi član Majamija pristao je na dvogodišnji ugovor vredan 2,8 miliona dolara.

Luis je prošle sezone u dresu Vašingtona imao problema sa povredom kolena, zbog čega je na 28 utakmica prosečno postizao 7,8 poena i 3,9 skokova.

Tokom karijere igrao je i za Orlando i Sijetl.

Pre Luisa, Majami je doveo Reja Alena, najboljeg trojkaša u istoriji NBA lige.Klipersi su saopštili da je prva zvezda tima Blejk Grifin potpisao novi petogodišnji ugovor vredan 95 miliona dolara.

"Srećan sam što sam produžio ugovor sa Klipersima na još pet godina. Jedva čekam da ponovo igramo. Hvala svima na podršci", napisao je Grifin na svom "Twitter" profilu.

Grifin je bio prvi pik na draftu 2009. godine, ali je zbog povrede kolena debitovao tek seledeće sezone i odmah postao jedan od najdominantnijih krilnih centara u NBA ligi.

Prošle sezone prosečno je beležio 20.7 poena i 10.9 skokova po utakmici.

Grifin je član reprezentacije SAD, koja će nastupiti na Olimpijskim igrama u Londonu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: