Nazad

Mančester siti povećava platu Silvi

Izvor: Mondo - Svetski sport - Subota 07.07.2012 - 15:54

Ako su tačna pisanja engleskih medija, nedeljna plata španskog fudbalera biće 200.000 funti. Pa, zašto bi onda otišao iz Mančester sitija? Đi Sun Pak napušta Junajted.

Vezista Mančester sitija i španske reprezentacije David Silva bio je proteklih nedelja dovođen u vezu sa madridskim Realom.

Iako ima ugovor sa engleskim prvakom još dve sezone, mediji su ga gotovo preselili na "Santjago Bernabeu". Ali, to je, po svemu sudeći, bilo samo nagađanje.

Engleski mediji danas su objavili da će Silva ostati na "Itihadu", ali uz povećanje nedeljne plate, koja bi ubuduće trebalo da iznosi 200.000 funti!

S obzirom na to da Siti želi da produži saradnju sa njim na još tri godine, lako je izračunati da će za tih potencijalnih pet godina zaraditi čak 52 miliona funti!!!

I Silva je potvrdio da mu je budućnost vezana za Siti.

"Moja kuća je Mančester siti i tamo sam srećan. Zahvalan sam klubu na tome što mi je omogućio da napredujem u svakom smislu. Ni sam nisam bio svestan da mogu da igram na takvom nivou. Sada sam na odmoru, ali moji menadžeri razgovaraju sa klubom o novom ugovoru. Nadam se da ću uskoro objaviti da istajem. Real? O tome nisam ni razmišljao", izjavio je Silva.

Sa Ostrva i vest da će 31-godišnji južnokorejski fudbaler Đi Sun Park posle sedam godina napustiti Manćester junajted i preći u Kvins Park Rendžers za oko četiri miliona evra. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: