Nazad

Mančini: Ne smemo da izgubimo

Izvor: B92 - Svetski sport - Petak 07.12.2012 - 15:15

Menadžer fudbalera Mančester Sitija Roberto Mančini kazao je da njegova ekipa ni po koju cenu ne sme da izgubi nedeljni gradski derbi sa Junajtedom.

Mančini

Siti će biti domaćin u ovom derbiju, a u poslednjem prošlosezonskom okršaju "gradjani" su slavili sa 1:0.

"Oni smeju da izgube, pošto imaju tri boda više od nas. Mislim da je Junajted u ovom trenutku u boljoj formi, ali derbi je derbi", kazao je Mančini novinarima u Mančesteru.

On na nedeljnoj utakmici neće moći da računa na povredjenog srpskog internacionalca Aleksandra Kolarova, a iz istih razloga pod znakom pitanja su Džejms Milner, David Silva i Gael Kliši.

Italijanski stručnjak podsetio je da je Junajted u letnjem prelaznom roku doveo dva velika pojačanja, Robina van Persija i Šindjija Kagavu.

"Ovaj derbi biće veoma važan, a očekujem izuzetno tešku utakmicu. Ipak, neće taj duel odlučiti sezonu, jer je pred nama još sedam meseci borbe", naveo je Mančini.

Siti, za razliku od Junajteda, nije uspeo da izbori proleće u Evropi, pošto je ispao iz Lige šampiona, a nije zauzeo ni treće mesto u grupi koje vodi u "utešnu" Ligu Evrope.

“To je sve normalno, pogotovo što imamo mladu ekipu. Važno je da radimo još jače, a za očekivati je da nam bude teže u sezoni u kojoj branimo titulu prvaka”, kazao je Mančini čija ekipa je prošle sezone na Old Trafordu “demolirala” Junajted sa 6:1.

Mančesterski derbi igra se u nedelju od 14.30 na stadionu Sitija.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: