Nazad

Mančini sanja Runija

Izvor: B92 - Svetski sport - Subota 28.04.2012 - 15:12

Engleski tabloid "Dejli Miror" objavio je vest da Mančester Siti i ovog leta namerava da kupi fudbalere za više od 100 miliona evra

Od imena koja Roberto Mančini želi u svom timu navode se Edison Kavani, Eden Azar, te članovi konkurenata iz Premijer lige Vejn Runi, Robin van Persi, Luka Modrić!

"Siti će i predstojećeg leta pokazati svoje finansijske mišiće, a Mančini je odlučan da dovede krilo Lila Edena Azara", piše Miror.

"Obožavam ga! S obzirom na njegove tehničke kvalitete, idealno bi se uklopio u našu ekipu", rekao je Mančini o fudbaleru čiji bi transfer ovog leta mogao da vrediti čak 35 miliona funti.

Miror takođe piše da Italijan i dalje želi Luku Modrića i Edinsona Kavanija, za koje bi morao da isplati takođe po 35 miliona funti.

Napad bi voleo da pojača najboljim strelcem Premijer lige Robinom van Persijem, koji godinu dana pre isteka ugovora sa Arsenalom vredi oko 25 miliona evra.



Na kraju, Mančini nema ništa protiv toga da napravi "transfer bombu" i šokira Mančester tako što bi doveo Vejna Runija!



"Kojeg igrača iz Mančester Junajteda bi najradije kupio? Runija! I Rajana Gigsa kada bi mogao da igra još pet ili šest sezona", rekao je Mančini zaključivši:
 


"U poslednjih deset godina Mančester junajted, Liverpul i Arsenal potrošili su mnogo više novca nego Siti", rekao je Mančini čija sudbija na "Itihadu" i dalje nije sigurna.
 


Dva kola pre kraja Premijer lige Mančester junajted ima tri boda više od Mančester Sitija. Ipak, "građani" imaju dobre izglede da osvoje prvu titulu šampiona pošto u ponedeljak dočekuju gradskog rivala u derbiju sezone.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: