Nazad

Manje se viđam sa Nadalom

Izvor: B92 - Svetski sport - Sreda 02.05.2012 - 10:09

Treći teniser sveta Rodžer Federer kaže da se manje viđa sa Rafaelom Nadalom nego ranije, ali da između njih nema nikakvih problema

"On nije bio u Roterdam u Dubaiju, ja nisam igrao Šangaj... Videli smo se jedino u Londonu prošlog novembra, u Melburnu i Indijan Velsu. Postoji neka distanca između nas, bilo je perioda kada bismo se nedeljama viđali gotovo svaki dan“, rekao je Federer.

„Sada manje komuniciramo, a takođe mislim da je normalno da imamo različita mišljenja (Nadal je napustio Savet igrača zbog neslaganja sa Federerom). Nemam nikakvih problema sa Nadalom, bez obzira na to šta on kaže i misli. Važno je da on i dalje želi da se bavi političkim aspektima tenisa“,kaže Švajcarac i dodaje da je saglasan sa Nadalom kada je reč o plavoj šljaci u Madridu: 

„Protiv sam toga, ali direktor turnira Jon Cirijak je insistirao i na kraju smo rekli: ’On radi mnogo dobrih stvari za tenis, pa ćemo mu pustiti da uradi ovo. Ali nije dobro da on ima takve stvari u svojim rukama, nemam pojma kako će sve da se odigra. Mi smo bili protiv. Šljaka u Madridu moraće da bude savršena, inače će to biti debakl za turnir“.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: