Nazad

Mbape u PSŽ – po svaku cenu

Izvor: OK Radio, agencije - Svetski sport - Petak 11.03.2022 - 12:10

Vlasnici Pari Sen Žermena će, po svaku cenu, pokušati da produže ugovor Kilijana Mbapea uprkos eliminaciji iz Lige šampiona.

FOTO: Getty Images
Oni su to učinili i prošlog leta kada je Mbape želeo da ode u Real iz Madrida, upravo tima koji ih je eliminisao iz kontinentalnog takmičenja.
 
Nakon toga su nastupili za sada bezuspešni pregovori o produžetku saradnje, a Mbape je jedan od retkih koji nije kritikovan nakon dvomeča sa španskim predstavnikom.
 
Kako i da bude, kada je postigao oba gola svoje ekipe u ta dva susreta. Kako prenosi L‘Ekip, uslov da ostane jeste da bude u poziciji da može da se bori za sve trofeje. Postavlja se pitanje koliko je to realno nakon ovogodišnjeg ponovnog ispadanja iz Lige šampiona.
 
Real je planirao da nakon dvomeča krene u poteru za Mbapeom, a Francuz za sada ostaje veran svom timu te je nakon meča na društvenim mrežama objavio poruku: "Ovo je Pariz".

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: