Nazad

"Mesi igra kao na Plejstejšnu"

Izvor: B92 - Svetski sport - Sreda 19.12.2012 - 09:46

Napadač PSŽ-a Zlatan Ibrahimović rekao je da Lionel Mesi zaslužuje da osvojili Zlatnu loptu iako je tu nagradu dobijao u prethodne tri godine.

ilustracija

Ibra je dodao da je po njemu najbolji igrač svih vremena Francuz Zinedin Zidan.

„Mesi je najbolji igrač na svetu i kao takav zaslužuje Zlatnu loptu.“

„Znam da je već tu nagradu osvajao nekoliko puta, ali zasluženo. On igra kao na Plejstejšnu, to je neverovatno. Ljudi koji govore drugačije ne znaju ništa o fudbalu, ili jednostavno pričaju gluposti“, rekao je Ibra.


Šveđanin je takođe odao priznanje i Zinedinu Zidanu dodavši da pokušava da ima uticaj na ekipu kao legendarni Francuz.

„Kada je Zidan igrao, ostala desetorica njegovih saigrača odmah su postajali bolji igrači. To je bilo toliko jednostavno, to je bila magija. On je bio jedinstven igrač. On je bio više nego dobar, kao da je došao sa druge planete. Njegovi saigrači su postajali kao on kada je bio na terenu. Igrač koji pravi razliku je igrač koji čini saigrače boljim. To je moj mentalitet, da učinim druge boljim igračima. Jer, ako su oni bolji i ja ću biti bolji.“

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: