Nazad

Mesi se vraća u reprezentaciju

Izvor: Mozzart sport, OK Radio - Svetski sport - Četvrtak 15.11.2018 - 12:57

Ovakav scenario najavio Horhe Buručaga

Nije obukao državni dres još od Svetskog prvenstva FOTO: Reuters
Lionel Mesi nije igrao za Argentinu od završetka Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine i poraza od Francuske u osmini finala s rezultatom 4:3.
 
Nije bilo poznato kada i da li će se as Barselone vrati u reprezentaciju, za koju je postigao 65 golova na 128 utakmica.
 
Ipak Gaučosi mogu da odahnu. Generalni menadžer reprezentacije dvostrukog svetskog šampiona Horhe Buručaga najavio je da će Mesi ponovo zaigrati za nacionalni tim 2019. godine.
 
„Još nije poznato kada će se Mesi tačni vratiti, ali je realno da se to desi naredne godine. Opcija da ne zaigra ponovo u nacionalnom dresu je nemoguća. Siguran sam da će sledeće godine ponovo biti u reprezentaciji“,  rekao je član čuvene generacije Argentine iz 1986. godine kada su Gaučosi osvojili titulu na Mundijalu u Meksiku.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: