Nazad

Miha ima brojne ponude na stolu, gde će nastaviti karijeru?

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Svetski sport - Subota 27.03.2021 - 14:36

Italijanski mediji prenose da je Siniša Mihajlović među prvim kandidaima za novog trenera Juventusa, a to je bilo dovoljno da se upali alarm u Bolonji.

Sabatini spreman je na sve samo da ga sačuva FOTO: Reuters
Sportski direktor Bolonje Valter Sabatini spreman je na sve samo da sačuva Srbina. Mediji u Italiji prenose da Mihajlović ima mnogo ponuda na stolu.
 
Jedan je od ozbiljnijih kandidata da nasledi Andreu Pirla, a želja je i Sampdorije da ih ponovo vodi. Čini se da Mihajlovićevi apetiti rastu i da želi klub koji se bori za vrh, a ne za opstanak. 
 
Sabatini otkriva da će Bolonja u prelaznom roku raditi na tome da bude konkurentna i ispuni Mihajlovićeve ambicije. 
 
- Siniša nikad ne traži neka velika imena, nego karakteristike igrača koji bi mu pomogli. Na fudbal gledamo istim očima, imamo istu ideju o našem daljem putu u okviru ekonomskih mogućnosti -  rekao je Sabatini.
 
Sada se ipak neka velika imena se dovode u vezu sa Bolonjom. Erik Lamela koji je nedavno postigao fenomenalan gol za Totenhem kod Žozea Murinja nema veliku minutažu i želi da ide, a sledeća stanica bi mogla da bude upravo Bolonja. 
 
Srbin koji igra za Austriju Marko Arnautović je sledeći na listi, a Sabatini je bio nezadovoljan što su se njegove mete otkrile medijima.
 
- Nažalost ime Arnautovića se pojavilo u medijima iako nije trebalo. Želimo da angažujemo dva-tri vrhunska igrača, obavili smo veliki broj razgovora.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: