Nazad

Milan i Inter opet 'trampe' igrače

Izvor: B92 - Svetski sport - Ponedeljak 20.08.2012 - 14:54

Italijanski fudbalski gradski rivali Milan i Inter razmenili su igrače, Antonio Kasano će obući plavo-crni, a Đanpaolo Pacini crveno-crni dres.

Kako prenose italijanski mediji, Milan će platiti Interu i dodatnih sedam miliona evra, prvenstveno jer je Pacini dve godine mlađi.

Pacini će potpisati trogodišnji ugovor sa Milanom, uz platu od 2,8 miliona evra, dok će se Kasano dres Intera nositi u naredne dve godine, uz platu od tri miliona evra.

Kasano i Pacini, koji su nekada činili napadački tandem Sampdorije samo su nastavili tradiciju menjanja igrača između gradskih rivala u MIlanu.

Prvi koji je to uradio bio je legendarni Đuzepe Meaca, a potom su njegovim stopama nastavili Fulvio Kolovati, Aldo Serena, Roberto Bađo, Frančesko Koko, Andrea Pirlo, Edgar Davids, Klarens Sedorf, Ronaldo, Zlatan Ibrahimović i Suli Muntari.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: