Nazad

Milan ostao bez najavljenog pojačanja jer ga je prvo hteo na probu

Izvor: Mozzarsport - Svetski sport - Četvrtak 23.08.2012 - 12:51

Iako je transfer Ze Eduarda iz Đenove bio dogovoren, posao je propao kada je Brazilac čuo da mora da odradi probni period kao da je klinac

Staž brazilskog napadača Ze Eduarda u Milanu je završen pre nego štop je i počeo. Iako je sinoć i zvanično objavljeno da Brazilac iz Đenove prelazi u Milan, ceo transfer je danas otkazan.

Ze Eduardo je trebalo da stigne na San Siro kao zamena za povređenog Pata. Dva kluba su se dogovorila, Brazilac je istakao da je "presrećan što dolazi u veliki klub", a onda se sve promenilo... Trener Masimilijano Alegri je tražio da Ze Eduardo prvo odradi probni period kako bi se stručni štab detaljno uverio u njegove kvalitete. Brazilac se propisno iznervirao kada je čuo da mora prvo da prođe probu, proradio mu je ponos i rekao je da od njegove selidbe na San Siro nema ništa. Nisu pomogla ni ubeđivanja iz oba kluba, Ze Eduardo je kategorički odbacio mogućnost da poput nekog anonimusa ide na probu u Milan.

Rosoneri su sada u potrazi za novim napadačem, a spominje se ime 18-godišnjeg M'Bajea Nijanga iz Kaena, koji je i na meti Arsenala. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: