Nazad

Modrić pobegao u Hrvatsku

Izvor: Mondo - Svetski sport - Nedelja 22.07.2012 - 18:58

Luka Modrić nastavlja pobunu u Totenhemu, odbio je da sa klubom putuje na pripreme u Los Anđeles.

  Svako malo eto novog obrta u priči o Luki Moriću, Totenhemu i Real Madridu. Svež materijal stiže iz Londona, hrvatski internacionalac je Englesku napustio bez da je obavestio čelnike kluba čiji je i dalje zvanično član.

Navodno u Totenhemu u poslednja dva dana nisu mogli da lociraju Modrića, potom se pojavila informacija da se Luka nalazi u Hrvatskoj i da u krugu porodice očekuje vesti o transferu u Real Madrid. 

Modrićevo bekstvo je razbesnelo Danijela Levija, predsednika Totenhema koji je naložio da se Hrvat za svaki dan izostanka sa treninga kazni sa 19 hiljada evra.

Andre Viljaš Boaš, trener Totenhama, potvrđuje da je Modrić svojim poslednjim postupkom samo pogoršao situaciju.

"Ovo će mu se vratiti kao bumerang. Predsednik Levi je besan!", izjavio je Portugalac, koji ipak hvali Modrićeve igračke kvalitete:

"Pokušao sam da ga dovedem prošlog leta dok sam bio u Čelsiju. Puno ćemo izgubiti njegovim odlaskom jer je on igrač koji stvara razliku."

Inače, pregovori o Modrićevom transferu u Marid su u pat poziciji. Levi ne daje Modrića za manje od 45 miliona evra, a Real neće ponuditi više od 35.

Jedino što je sada sigurno je da Modrić neće trenirati s Totenhemom do 1. avgusta kada se ekipa vraća iz SAD.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: