Nazad

Murinjo dobio crveni karton: Samo sudija i Žoze su znali šta "telefon" znači VIDEO

Izvor: Mondo, OK Radio - Svetski sport - Ponedeljak 21.02.2022 - 12:26

Žoze Murinjo je mnogo puta u karijeri isključen sa utakmice zbog provokacija i svađa sa sudijama, čak i drugim trenerima, međutim crveni karton protiv Verone možda prelazi sve granice.

FOTO: Screenshot/Arena Sport
Roma je u oslabljenom sastavu, sa mnogo mladih igrača, uspela tek da remizira sa Veronom u subotu (2:2), a Žoze Murinjo nije sačekao kraj utakmice na klupi svog tima. Dobio je isključenje u nadoknadi vremena pošto je uspeo da iznervira sudiju i to na vrlo zanimljiv način.
 
Murinjo je zbog jedne odluke vikao na Luku Paireta i pokazivao mu "telefonski poziv", pa su mnogi pomislili da je italijanski arbitar možda i prestrogo isključio čuvenog trenera.
 
Ipak, taj "telefonski poziv" ima pozadinu i nije slučajno Murinjo gestikulirao na taj način.
 
Murinjo je Luku Paireta prozivao zbog njegovog oca Pjerluiđija Paireta, takođe nekadašnjeg sudije, koji je izbačen iz fudbala posle skandala sa nameštanjem utakmica 2006. godine. Bio je jedan od kažnjenih u "Kalčopoliju", a iako je Luka tada imao samo 18 godina - Murinjo mu to nije zaboravio.
 
"Volim ove momke i boriću se za njih. Neću da pričam o suđenju, bolje je da odem kući i lepo večeram. Vidimo se...", napisao je Žoze Murinjo na Instagramu.
 
Pogledajte njegov gest koji je razljutio sudiju.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: